Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تابناک»
2024-05-06@20:38:14 GMT

چه روش‌هایی برای خرید شارژ وجود دارد؟

تاریخ انتشار: ۸ مرداد ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۷۸۸۷۴۸

چه روش‌هایی برای خرید شارژ وجود دارد؟

امروزه، بسیاری از ما از سیم‌کارت‌‌های اعتباری استفاده می‌کنیم؛ بنابراین خرید شارژ به یکی از نیازهای روزانه ما تبدیل شده است. برای خرید شارژ، روش‌های مختلفی وجود دارد که احتمالا تعدادی از آن‌ها را می‌دانید و شاید از تعدادی مطلع نباشید. روش‌های ‌معرفی‌شده در این مقاله برای تمامی اپراتورهای ذکرشده معتبر است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

کدهای دستوری

یکی از روش‌های رایج خرید شارژ، استفاده از کدهای دستوری (USSD) است که هر اپراتور کد مخصوص به‌خود را دارد. برای مثال، کد دستوری همراه اول *1# است. با شماره‌گیری این کدهای دستوری و انتخاب مبلغ شارژ و واردکردن مشخصات کارت بانکی خود می‌توانید به‌راحتی شارژ بخرید.

اپلیکیشن‌های پرداخت

اپلیکیشن‌های پرداخت گزینه‌ی دیگری هستند که با استفاده از آن‌ها می‌توانید شارژ بخرید. همراه کارت یکی از این اپلیکیشن‌ها است که در آن می‌توانید اقدام به خرید شارژ ایرانسل، همراه اول و رایتل کنید. امروزه به‌دلیل امنیت و سرعت درخورتوجه و چندمنظوره بودن، اپلیکیشن‌های پرداخت محبوبیت بسیاری در بین مردم پیدا کرده‌اند. برای مثال، در همراه‌کارت علاوه ‌بر خرید شارژ و بسته‌ی اینترنتی از جمله خرید بسته اینترنت ایرانسل، می‌توانید کارهای روزمره‌ی بانکی خود مانند کارت به کارت و پرداخت قبوض آب و برق و گاز را نیز انجام دهید.

علاوه بر موارد گفته شده، امکان استعلام و پرداخت خلافی خودرو، جریمه طرح ترافیک و عوارض آزادراهی نیز در همراه کارت وجود دارد.

خرید شارژ ازطریق وب‌سایت‌ها

از دیگر روش‌های خرید شارژ اینترنتی به‌صورت مستقیم، مراجعه به وب‌سایت‌ها است که در‌این‌میان می‌توانید به سایت‌های هریک از اپراتورها یا سایت همراه‌کارت سر بزنید. نحوه‌ی شارژ معمولا به این طریق است که باید شماره‌ی تلفن‌همراه و مبلغ شارژ را انتخاب کنید و سپس ازطریق درگاه‌های بانکی پرداخت را انجام دهید.

اپلیکیشن هر اپراتور

هر اپراتوری برای ارائه‌ی خدمات به مشترکان خود معمولا اپلیکیشن دارد که با استفاده از آن‌ها می‌توانید شارژ نیز بخرید. «همراه من» و «ایرانسل من» و «رایتل من» همان‌طورکه از نامشان پیدا است، به‌ترتیب نام اپلیکیشن اپراتورهای همراه اول و ایرانسل و رایتل است.

دستگاه‌های کارت‌خوان و خودپرداز

شما می‌توانید به‌صورت حضوری هم اقدام به خرید شارژ همراه اول، ایرانسل و رایتل کنید. برای این منظور باید به خودپردازها (ATM) یا دستگاه‌های کارت‌خوان (POS) مراجعه کنید. این روش در چند سال گذشته بیشتر استفاده می‌شد.

شارژ خودکار

شما از طریق حساب بانکی خود می‌توانید سرویس «شارژ خودکار» را به‌صورت آنلاین فعال و بدین‌ترتیب سیم‌کارت اعتباری خود را شارژ کنید. در این روش باید مبلغ مشخصی برای شارژ سیم‌کارت خود مشخص کنید تا هر وقت اعتبار شما به آن مبلغ رسید، سیم‌کارتتان به‌صورت خودکار به‌اندازه‌ی مبلغ تعیین‌شده و ازطریق حساب بانکی انتخاب‌شده شارژ شود. تا‌به‌حال، سرویس شارژ خودکار برای مشترکان حساب‌های بانک ملت و ملی و سامان فعال شده است.

 

انتهای رپرتاژ آگهی/ 

منبع: تابناک

کلیدواژه: حزب الله وام حمایتی مستاجران محمود شایان کمیسیون ماده 100 توسیلیزومب روز عرفه همراه کارت خرید بسته اینترنت ایرانسل پرداخت خلافی خودرو رپرتاژ آگهی حزب الله وام حمایتی مستاجران محمود شایان کمیسیون ماده 100 توسیلیزومب روز عرفه اپلیکیشن ها همراه کارت همراه اول خرید شارژ سیم کارت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tabnak.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تابناک» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۷۸۸۷۴۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مشاوره تحصیلی هوشمند در کمترین زمان و بدون اتلاف وقت

حسین همتی‌اردلی مدیرعامل و بنیان‌گذار استارت‌آپ متا(مشاوره، تدریس، آزمون) و مدیر واحد فناور مستقر در مرکز رشد دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهرکرد در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری علم و فناروی آنا با بیان چگونگی تشکیل این واحد فناور اظهار کرد:‌ این واحد فناور در حیطه آموزش و مشاوره تحصیلی در حال فعالیت بوده و از سال ۱۳۹۵ با توجه به مشکلات زیاد دانش‌آموزان در حیطه‌های آموزشی و مشاوره تحصیلی ایده ساخت یک اپلیکیشن(برنامه کاربردی) مشاوره تحصیلی هوشمند را ارائه کرد.

وی افزود:‌ در همین راستا و برای ساخت این اپلیکیشن تحقیقات و بررسی‌های میدانی از جامعه هدف برای چیدمان دقیق همه فاز‌ها و بخش‌های آن سه سال به طول انجامید و با راه‌اندازی فاز اول اپلیکیشن تا به امروز به شکل پایلوت(آزمایشی) برای آزمایش روند کار و رفع مشکلات سیستم در اختیار بالغ‌بر بیش از ۵۰۰ نفر قرار گرفت که توانستند از طریق سیستم مشاوره درآمدزایی کنند.

مدیر واحد فناور«عادلان علم و دانش بختیاری» با بیان مزیت‌های اپلیکیشن مشاوره تحصیلی هوشمند گفت:‌ در این اپلکیشن بعد از توسعه فاز هوش مصنوعی نزدیک به ۷۰ درصد هزینه‌های مشاوره‌ای برای کاربران کاهش یافته، دسترسی به مشاور در کمترین زمان بدون حضور و اتلاف وقت، دریافت برنامه‌ای کاملاً شخصی‌سازی شده برای هر فرد جداگانه و تحلیل و بررسی روند آموزشی به شکل هوشمند و ارائه راهکار با توجه به مشکلات ریشه‌ای هر کاربر گنجانده خواهد شد.

همتی‌اردلی اضافه کرد:‌ اپلیکیشن در حال بهره‌برداری است، کاربران در هر زمان به راحتی با انجام چند مأموریت جذاب از لحاظ روانشناسی، آموزشی و یادگیری برنامه هوشمند کاملاً شخصی‌سازی شده با توجه به المان‌های شخصیتی هر فرد برنامه‌ریزی تحصیلی خود را دریافت کرده و گزارشی بعد از هر برنامه در اپلیکیشن ارائه می‌شود که متصل به هوش مصنوعی بوده و برای تجزیه‌وتحلیل دقیق روند آموزشی و مشاوره ای کاربران استفاده خواهد شد.

وی عنوان کرد:‌ آغاز برنامه‌نویسی بخش هوش مصنوعی اپلیکیشن و بهره‌برداری از آن تا یک ماه آینده و ورود تخصصی به بازار هدف برای ارائه خدمات تخصصی و رفع مشکلات جامعه هدف از برنامه‌های آینده این واحد فناور برای توسعه اپلیکیشن مشاوره تحصیلی هوشمند است.

مدیر واحد فناور دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهرکرد بیان کرد:‌ بخشی از فعالیت این واحد فناور از مقطع ابتدایی تا کنکور سراسری در زمینه مشاوره تحصیلی، آموزشی و آزمون‌های آزمایشی بوده  که کاربران می‌توانند از طریق سامانه آنلاین در هر ساعت از شبانه‌روز به شکل آنلاین (صوتی، تصویری، متنی) از طریق IP بدون تماس مخابراتی با مشاور مدنظر ارتباط برقرار کرده و با کمترین هزینه رفع مشکل کنند.

همتی‌اردلی با تأکید بر حمایت از محصولات واحدهای فناور تبیین کرد:‌ در این راستا با توجه به فعالیت هر واحد فناور می توان محصولات آنها را به ارگان‌های مورد نیاز معرفی کرد، دانشگاه آزاد از این محصولات استفاده کنند و بستری برای معرفی محصولات به شکل واقعی و تخصصی به ارگان‌های مربوطه و رایزنی و انعقاد قرارداد و تفاهم‌نامه برای ارائه خدمات واحد‌های فناور ایجاد کرد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • مشاوره تحصیلی هوشمند در کمترین زمان و بدون اتلاف وقت
  • کلاهبرداری با رسید جعلی
  • کیش دستوری به پیامک بانکی
  • مبلمان جدید و مدرن شیک
  • هشدار به دارندگان گواهینامه رانندگی؛ خرید و فروش نکنید!
  • سود حداقل 28 درصد سالیانه تضمینی با خرید واحدهای سرمایه گذاری صندوق املاک و مستغلات «امین شهر»
  • خرید امن و آسان از علی بابا با سپاهان همراه
  • بله همراه با حجاج در سرزمین‌ وحی
  • ممنوعیت‌های بیشتر در انتظار تیک‌تاک
  • هشدار؛ مراقب این نرم افزار‌های جعلی باشید